Előtte
Nem voltál sikeres
utána

Sikeres leszel

A profit benned van…

Amit most ajánlok, az saját magad megértéséhez, a lelki állóképességed megerősítésére és céljaid elérésének megkönnyítésére szánom, amelyek ismeretével meg tudod növelni teljesítményed hatékonyságát életed bármely területén.

 

Ha igazán meg akarod ismerni magadat, sikereidet, bukásaidat, frusztrációd, boldogságod, elégedettségedet, és mindezt egybevetve az összes érzelmi hullámaidat, ami hatással van a vállalkozásodra, az életedre, akkor ezt a minitréninget feltétlenül olvasd el!

A legfontosabb kérdés annak felismerése, hogy mi az a mechanizmus, ami a sikeresség illetve a sikertelenség felé taszít bennünket?

Ezt a mechanizmust alkalmazza tudatosan vagy ösztönösen minden sikeres ember és minden kiemelkedően sikeres vállalkozó.
Nyilvánvaló, hogy van valami plusz, amitől az egyik ember sikeres, a másik pedig nem, ha megfeszül akkor sem.
Ha jelenleg egy mentális gödörben csücsülsz, vagy csak nem úgy mennek a dolgaid, ahogyan szeretnéd és még elképzelésed sincs arról, hogy hogyan is mászhatnál ki belőle, akkor a kifogások, a halogatások és a lelki nyavalyák egyre jobban előtérbe kerülnek és elszívják az energiádat.

Lassanként szomorúan sóhajtasz fel, hogy nincs mit tenni….vagy legalábbis pillanatnyilag nem tudod, hogy mit tegyél…

Szabadulj meg ettől a nyomasztó tehertől!

Tudod, hogy nem pörögsz 100 % fordulatszámon. Eddig még nem sikerült megvalósítanod azt, amit szerettél volna. Hangulatod változó, mint az időjárás: hol beborul és esik, hol pedig kisüt a nap.

Egyik pillanatban az egekben szárnyalsz, aztán durr: a következő pillanatban már mély letargiában szenvedsz.
És nem tudod az okát a pillanatnyi hangulati ingadozásaidnak. Pedig eszeddel felfogod, hogy ezek a változó hangulatok inkább visszavetnek, semmint előre visznek.

Mit tegyél ilyen esetekben?

Hadd tájékoztassalak arról a tudományosan bizonyított tényről, hogy van egy tudás, amely sok százezer embert, vállalkozót tett sikeressé akár a magánéletében, akár a vállalkozásában, vagy az élete bármely területén és aminek egy szűk keresztmetszetével most te is megismerkedhetsz.

 

Meg kell ismerned saját magad és meg kell ismerned azt az alapot, amire építkezve segíteni fog Téged, hogy másként tekints magadra, az álmaidra és a céljaidra.

Életbe vágóan fontos, hogy megértsd azt a nagyon fontos alapelvet, miszerint minden siker vagy botladozás a saját hozzáállásunkból fakad. Ez egy unalomig ismételgetett tézis…. Ugyanakkor igaz, de nem tudunk megváltozni. Vajon miért nem?

Ez az alapismeret még vak, de legalábbis egy fehér folt. Az viszont tény, hogy mennyire fájdalmas eredménye lesz, ha a dologra csak legyintünk és félrenézünk, ha bajok vannak.

Ha ismerősek a fenti érzések, ha még nem ott tartasz ahol lenni szeretnél, akkor némi tudásanyagot ebben az online minitréningben nyújtom át neked.

 

Ennek a tudásnak a megismerése és alkalmazása garantálom, hogy többszörösen megtérül majd.

Megtérül a megértésedben, gondolkodásmódodban, érzelmeidben, az ezekhez fűződő cselekvéseidben.

És ami a legfontosabb, természetesen az ebből fakadó eredményeidben is.

Ha magadévá tetted mindazt, amit leírtam, vajon mit nyersz általa?

 

• Megismered valós énedet
• Rájössz, hogy miben áll a tökéletességed, a zsenialitásod. Mert olyan is van Neked ugye? Csak nem tudsz róla!
• Megismered sikereid, esetleges botladozásaid okait
• Megtudod elégedettséged, boldogságod eredőjét
• Megérted hogyan működik mindez a te esetedben és hogyan aknázhatod ki ezt maximálisan, hogy megvalósítsd a számodra fontos dolgokat
• Egy “AHA” élményt kapsz, rájössz, hogy mindig is ott volt benned az a kis plusz
• Sokkal kiegyensúlyozottabbá válsz
• Már tudni fogod hogy mi lesz a következő lépésed, hogy javíts a dolgokat. Persze, ha van min javítanod 🙂
• Egészséges önbizalommal és énképpel fogsz rendelkezni, ennek alapján ha nem is fogod elsőre a holdat megcélozni, de közel kerülsz hozzá… legalább egy elsőosztályú repülőgép magasságáig..
• A kihívásokra energikusan fogsz közelíteni
• Megszabadulsz egy csomó mentális nyűgtől, ami visszavet, hisz már tudni fogod hogyan kell ezeket kivédeni…. majdnem ….
• Megérted viselkedésedet, hogy mit mért teszel. Vagy mit miért nem teszel. És ez jó. Erre tudsz majd építkezni.
• Döntésre fogsz jutni, hogy álmaidat, terveid megvalósítását végre elindítsd

 

És végre nem csak a nagymenő “guruk” fogják megmondani a tutit…mert ők is így kezdték, csak lehet, hogy már rég elfelejtették….

Töltsd le az ingyenes minitréninget!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com