Tényleg hiszel a képességeidben?

Minden vállalkozó szeretne kiugróan magas teljesítményt elérni.

 

Szeretne azok közé tartozni, akikre felnéznek, akik számukra is etalon. Akik annyi bölcsességet osztanak meg arról, hogy mi a sikeres vállalkozás titka.

A tudás birtokában vannak.

Az önfejlesztő irodalmat elejétől végéig kiolvasták. Jóleső érzéssel vagy már fásultan olvasgatják a motivációs idézeteket.

 

Van ennek egyáltalán eredménye?

Van, akinél van, de van, akinél nincs.

 

Vajon miért?

Mert nem elég elolvasni és megérteni, hanem a magunkévá kell tenni és a mindennapi tevékenységünket ennek szellemében végezni.

És a többség számára ez a legnehezebb kihívás.

 

Miért?

Azért mert más dolog egyetérteni vele, az eszünkkel felfogni,  és egy teljesen más dolog ezeket a tanácsokat megfogadni és beépíteni a mindennapjainkba.

 

Ha olyannyira egyetértünk mindezekkel, akkor miért nem csináljuk?

 

Mert a vállalkozásnak is van egy mentális belső oldala!

 

Ez határoz meg mindent!

És ez a mentális oldal mindenkinél más-és más. Ezért nem tudjuk csak egy motivációs idézet klisére alapozni a tevékenységünket.

Nincs két egyforma beállítottságú vállalkozó, üzletember/asszony, ezzel tisztában kell lennünk.

Sokan mondják, hogy modellezz le egy sikeres vállalkozót.

Egy hátulütője van a dolognak.

Ha nem olyan személyiségtípusba tartozol, ha nincs olyan attitűdöd, mint annak a sikeres vállalkozónak, akkor kárba vész a modellezés.

Mert te nem ő vagy. Ez nagyon fontos, sokan itt véreznek el.

Azonban, ha át tudod venni, magadévá tudod tenni egy-egy olyan gondolatát, amit te is magadénak érzel, amit be tudsz ültetni a mindennapos tevékenységedbe, akkor a siker garantált.

De ne felejtsük el, hogy ez minden a saját gondolkodásmódodból fakad.

 

nincs két egyforma személyiség

 

Mindannyian különböző és egyedi képességekkel rendelkezünk.

 

Vállalkozói sikerünk fontos záloga, hogy megtaláljuk és felszínre hozzuk azokat a rejtett képességeket, amik csak bennünk találhatók.

S ha ezeket a képességeinket már megismertük, vagy eleve tisztában voltunk vele, akkor döbbenünk rá, hogy miért nem sikerül alkalmazni az oly sokat ígérő motivációs téziseket, vagy a modellezést.

Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy önmagunk lelki beállítottságával, személyiségünkkel, saját attitűdünkkel tisztában legyünk!

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com