Éva vagyok…

…és még mesélek egy kicsit magamról…

Egészen zsenge ifjú koromtól kezdve mindig az érdekelt, hogy miért vagyunk ennyire különbözőek. Miért veszekedünk, miért és hogyan választjuk ki a barátainkat. Miért utál az egyik gyerek, miért szeret a másik.
Én miért nem szeretek fára mászni, miért nem tudom megtenni azt, amit mások könnyedén vettek. Ha magamra erőltettem, akkor minden katasztrófába torkollt.. többnyire a kórházban kötöttem ki.
Amíg a többiek kint játszottak, én a szobában bújtam a könyveket. Igaz, hogy a felét sem értettem, azt sem tudtam, hogy az olvasottak mennyire lesznek hasznosak számomra egyszer, egyszerűen azért tettem, mert szórakoztatott, érdekelt. Ez az érdeklődés egész életem során elkísért. Olvastam, tanultam, tapasztaltam.
Gyakorlati tapasztalatot akkor szereztem, mikor elkezdtem biztosításokat értékesíteni. Hú, de nem szerettem, mégis tizenhárom évig a foglya voltam.

Miért fontos ez?

Mert ez volt az a szakma, ami megtanított arra, hogy kitartó legyek és figyeljek az ügyfelekre, hogy megértsem az igényeiket, hogy továbbra is a céljaimra fókuszáljak, és hogy mérjem az eredményeimet. Ez volt az a szakma ahol hihetetlenül jól tudtam alkalmazni a tanulmányaimat, az emberismeretemet, az empátiámat.
Ez volt az a szakma, ahol minden hónapban nulláról kellett felépíteni magamat, ami megtanított mindig talpra állni, a csúcsra juttatni,úgy hogy mindeközben még csak nem is szerettem a szakmai részével foglalkozni.

Viszont az emberi oldala szorosan ölelt, nem tudtam szabadulni.

Innentől már egyenes volt az út, hogy engem mire is predesztinált az élet…tehát most itt vagyok, ennek már több, mint 20 éve.

Szeretnél még néhány részletet megtudni rólam?

Nyugdíjas vagyokna és kit érdekel? Sajnos alighanem csak engem.

Kedvenc tévéműsoraim: az nincs, a tv készülék inkább dekoráció a nappaliban.

Nem szeretek vásárolni: cipőt meg pláne, bár ez nem mindig volt így.

Ha nem lennék ennyire antik: akkor megtanulnék lovagolni.

Csajos család vagyok: két lány, három lányunoka, és egy szem vő… szegény…smile

Utálom: ha fényképeznek és videót készítenek rólam. undecided

Miért tétovázol?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com