Könnyű pozitív hozzáállást tanúsítani,

amikor minden jól megy. Sajnos azonban az élet velejárói azok az időszakok is, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt elterveztük.

 

Ha kihívásokkal találod szemben magad utad során, a leghelyesebb megközelítés a vágyott célra, nem pedig a félelmeidre összpontosítani. Fogd munkára a hozzáállásodat a saját érdekedben hittel és cselekvéssel.

Lásd lelki szemeiddel a jövendőbeli sikereidet, higgy benne, hogy el fogod érni őket, azután haladj tovább a célod felé!

Amikor szíved-lelked beleadod egy cél elérésébe, nincs időd az akadályokon töprengeni. Csak haladj töretlenül előre.

Úgy véled, hogy a múltad egy ösztönösen negatív hozzáállást alakított ki benned?

A múltunkat és azt a tényt, hogy az emberek meghatározott módon viselkednek, sajnos nincs módunkban megváltoztatni, de ne feledd, hogy a hozzáállásodat nem a külvilág alakítja, hanem te magad irányítod a bensődből.

Az optimizmus az elme bátor állapota.

 

Amely az egyén abbéli vágyából, törekvéséből és döntéséből fakad, hogy elfogadja a nehéz élethelyzeteket, és megpróbálja a legjobbat kihozni belőlük.

Persze az optimizmus útja sincs híján a kátyúknak.

kátyú

 

Kétségtelenül mindnyájan szembe fogunk kerülni kedvezőtlen sorsfordulatokkal és váratlan eseményekkel, akár potenciálisan tönkre is tehetnek bennünket. Megesnek velünk olyan dolgok, amelyek járatlan utakra taszítanak minket, próbára téve még a legpozitívabb hozzáállásúakat is.

A mi feladatunk csupán az, hogy szem előtt tartsuk: a negatív események csupán átmeneti kellemetlenséget jelentenek.

Amikor minden jól megy, könnyű optimistának lenni.

A legsikeresebb emberek azonban a stresszel és a bizonytalanságokkal terhes időszakokban is megőrzik derűlátásukat, és a legjobb megoldásokat keresik.

Ha tetszett a bejegyzés, akkor csatlakozz te is a fejlődni és sikerre vágyók klubjához.   Klikk ide!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com