Minden vállalkozó keresi a kiemelkedő siker kulcsát.

A sikeres vállalkozás titka

A sikeres vállalkozás titka

 

Minden vállalkozó szeretne kiugróan magas teljesítményt elérni. Szeretne azok közé tartozni, akikre felnéznek, akik számukra is etalon. Akik annyi bölcsességet osztanak meg arról, hogy mi a sikeres vállalkozás titka.

 

A tudás birtokában vannak.

Az önfejlesztő irodalmat elejétől végéig kiolvasták. Jóleső érzéssel vagy már fásultan olvasgatják a motivációs idézeteket.

Van ennek egyáltalán eredménye?

Van, akinél van, de van, akinél nincs.

 

Vajon miért?

Mert nem elég elolvasni és megérteni, hanem a magunkévá kell tenni és a mindennapi tevékenységünket ennek szellemében végezni.

És a többség számára ez a legnehezebb kihívás.

 

Miért?

Azért mert más dolog egyetérteni vele, az eszünkkel felfogni,  és egy teljesen más dolog ezeket a tanácsokat megfogadni és beépíteni a mindennapjainkba.

 

Ha olyannyira egyetértünk mindezekkel, akkor miért nem csináljuk?

 

Azért, mert a vállalkozásnak is van egy belső mentális oldala. Ez határoz meg mindent!

És ez a mentális oldal mindenkinél más-és más. Ezért nem tudjuk csak egy motivációs idézet klisére alapozni a tevékenységünket.

Nincs két egyforma beállítottságú vállalkozó, üzletember/asszony, ezzel tisztában kell lennünk.

 

nincs két egyforma személyiség

 

Mindannyian különböző és egyedi képességekkel rendelkezünk.

Vállalkozói sikerünk fontos záloga, hogy megtaláljuk és felszínre hozzuk azokat a rejtett képességeket, amik csak bennünk találhatók.

S ha ezeket a képességeinket már megismertük, vagy eleve tisztában voltunk vele, akkor döbbenünk rá, hogy miért nem sikerül alkalmazni az oly sokat ígérő motivációs téziseket.

Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy önmagunk lelki beállítottságával, személyiségünkkel, saját attitűdünkkel tisztában legyünk!

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com